Poezii, Declaratii de dragoste, Povesti de dragoste, Povesti, Dragoste, declaratii, iubire, sentimente, sarut, sarutari, citate de dragoste, love sms

Iti aduc in dar cel mai pretios cadou pe care un om l-ar putea face unui alt om: inima mea. Trebuie sa ai grija de ea, sa o tii la loc intunecos, departe de lumina, de pisica, de umezeala si de oameni straini. De asemenea, din 12 in 12 ore trebuie sa verifici daca mai bate. S-o stapanesti sanatoasa! Te iubesc!




inimaSunt un fulg de nea care încearcá sá îti mângâie fata... Doamne ce as vrea sá má scurg în pielea ta si sá nu mai ies niciodatá, asa as avea certitudinea cá nu am sá te pierd... Marea este complicea mea, ea este aláturi de mine mereu, ea este singura care nu m-a trádat si nu má va tráda niciodatá... Sunt o adiere de vânt sálbaticá... Eu sunt lumina caldá a diminetii ce-ti gâdilá genele lungi pentru a-ti deschide ochii sá vezi splendoarea ce te înconjoará. Eu sunt o razá de soare caldá si firavá ce-ti mângâie obrajii fini; eu sunt roua de pe firele de iarbá ce-ti sárutá gleznele; eu sunt un cânt al pásárilor ce te încântá cu ciripitul lor vioi; eu sunt o floare micá si tácutá ce îti implorá mângâierea, sunt un gând ráslet ce te face sá tresari când esti singur, iar tu esti sprijinul meu în lumea cea realá cufundatá în visare...




inimaNiciodatá nu voi avea destul timp sá îti redau în cuvinte tot ce simt pentru tine... iubire, pasiune, dorintá... tot ce stiu e cá voi încerca mereu sá fac mai mult, mai mult decât e posibil, pentru a te pástra aici într-un coltisor al inimii mele, un coltisor pe care ti-l rezerv tie draga mea... pentru cá tu esti tot ce mi-am dorit vreodatá! Ochii tái pátrunzátori m-au fascinat din prima clipá, buzele tale senzuale m-au cucerit... párul táu atât de fin, îmi mângâie obrajii... iar mâna ta caldá o simt pe fruntea mea rece... La atingerea ta totul renaste, îmi revine pofta de viatá, îmi dai un motiv de a trece biruitor prin toate, ba chiar mai mult... sá uit de toti si de toate... si sá rámânem doar noi doi... în lumea asta parcá purtatá pe aripi de basm... Nu voi uita niciodatá acea clipá în care te-am zárit pentru prima datá, clipa magicá în care TU m-ai fermecat... Cu sigurantá cá meriti tot ce e mai bun...




inimaCineva va fi întotdeauna aici sá te iubeascá, cineva va pretui întotdeauna cáldura zâmbetului táu si fericirea inimii tale... Cineva va incerca întotdeauna sá gáseascá cuvinte sá-ti multumeascá pentru cá ai umplut viata cu vise devenite realitate si amintiri frumoase... TE IUBESC nu doar pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu când sunt cu tine... TE IUBESC pentru cá má ajuti sá fac din viata mea nu o taverná, ci un templu, din faptele mele de zi cu zi... nu un repros, ci un cântec... Stii sá asculti? Auzi vântul la fereastrá? Auzi pásárile care vin si pleacá ducând si aducând primávara? Stii ce-i nostalgia? Numai sufletul meu te trezeste, cáci se aude din depártare un strigát: TE IUBESC!




inimaTu esti iubirea mea, esti raza de soare care îmi lumineazá fiecare clipá a vietii, fiecare zi, fiecare minut si secundá, esti cel care a sádit pentru prima oará în sufletul meu iubirea. Dar acuma suntem despártiti de distanta dintre noi, o distantá dureroasá, care má face sá plâng cu lacrimi de sânge când mi-aduc aminte clipele petrecute împreuná, clipe în care ca doi copii ne jucam cu iubirea, cu acest sentiment máret care ne uneste, sper însá cá va veni timpul n care amintirile frumoase vor reveni, vom fi iar împreuná pe tárâmul iubirii, spunându-ne frumoase cuvinte de amor si simtind iarási pasiunea din sufletele noastre!




inima...tu esti raza mea de soare, ce lumineazá întunericul sufletului meu; tu esti aerul pe care-l respir,... clipá de clipá si apa fárá de care as muri; as mai vrea sá pot spune cá esti si jumátatea inimii mele, dar nu pot pentru cá tu esti chiar inima mea... si ia gândeste-te... crezi cá as putea trái fárá ea?!




inimaCu tine am descoperit fericirea. Fericirea care má face sá simt cá tráiesc cu adevárat esti tu. Tu dimineata, tu când má alinti, tu când má certi, tu când má atingi. Implinirea si fericirea au venit o datá cu tine, si dacá tu n-ai fi, n-as mai fi nici eu, pentru cá eu... am devenit tu. Tráiesc prin tine, fiecare clipá a vietii si o voi trái pâná la moarte. Te iubesc de un infinit de universuri plus încá unul. Mereu!




inimaCateodata ma trezesc in mijlocul noptii, tremurând de frica, simtindu-ma singur, fara speranta, deoarece ma gândesc cum ar fi ca tu sa nu fi langa mine. Iar apoi ma intreb daca stii intr-adevar cat de mult insemni pentru mine, cât de incredibila cred ca esti. Eu cred ca tu esti o parte din emotiile, din sentimentele mele, esti motivul pentru care eu traiesc. Te doresc asa cum desertul doreste apa, asa cum florile iubesc pamantul, asa cum pasarile iubesc cerul. Traiesc prin tine, iar tu prin iubirea mea. TE IUBESC !!!




inimaDeclaratie de dragoste: subsemnatul, eu adica, declar ca din accidentul de ciocnire pe care l-am avut cand te-am cunoscut m-am ales cu inima franta si am ramas privind in gol cu ochii cazuti in gura. Ca urmare a acestui accident m-am indragostit total si iremediabil de tine. Te iubesc!




inimaDin toate lacrimile care au curs candva, au crescut trandafiri, din care in fiecare zi am cules cate unul. Si in fiecare zi mi-am adus aminte de "spinii" pe care acestia ii aveau. Dar la vederea frumusetii lor, am uitat de fiecare data...Am cules pentru prima oara un trandafir alb, pe care spinii nu-l uratisera inca si puritatea lui s-a oglindit in viata mea... Am cules apoi un trandafir rosu, fara de care gradina mea n-ar mai fi ramas aceeasi. Atunci am inteles ce inseamna "iubirea" si tot atunci... l-am intalnit pe "el"... Fara sa vreau, am simtit cel de-al treilea trandafir; ale sale petale galbene, cum se scuturau una cate una in mana-mi cazuta in cautarea dragostei "lui" zadarnice... Am simtit cum trandafirul cu petale transparente se scutura, iar fiecare petala cadea una cate una, ca fiind lacrimile mele... Am cautat in zadar sa gasesc in imensa "gradina" orice alt trandafir, pentru ca toti se uscasera. Atunci am cules fara sa vreau, pe ultimul, acela violet, care inca nu se ofilise




inima...tu esti raza mea de soare, ce lumineazá întunericul sufletului meu; tu esti aerul pe care-l respir,... clipá de clipá si apa fárá de care as muri; as mai vrea sá pot spune cá esti si jumátatea inimii mele, dar nu pot pentru cá tu esti chiar inima mea... si ia gândeste-te... crezi cá as putea trái fárá ea?!




inimaAi plecat de lângá mine si totul e pustiu, dar eu tot cu tine îmi doresc sá fiu Ploaia bate-n geam, vântul suflá tare... în sufletul meu e un gol prea mare. Lacrimi curg usor, de dor de durere... îmi doresc din nou încá-o mângâiere Sá te simt aproape ca în prima zi, când eu ti-am cerut... cu mine sá fii!




inimaTu cea pe care înca o iubesc, esti spinul trandafirului ce mi-a strápuns inima; tu esti îngerul alb din noaptea vietii ce-mi lumineazá calea spre fericire. Tu esti steaua care a cázut atunci, când dragostea mea s-a stins pentru câteva clipe ale mândriei. Tu esti lacrima eterná a vietii mele. Tu esti golul vietii mele pustiite si norocul ce mi-a umbrit existenta pe acest pámânt. Tu esti raza de soare ce a pátruns în sufletul meu si mi-a dáruit un pic de sperantá si alinare; tu esti acel vis care s-a sfârsit odinioará atât de dureror... tu esti iluzia trecutului meu si acea fantasmá ce-mi bântuie prezentul; tu esti ráspunsul la întrebárile mele despre iubire. Tu esti infinitul din sufletul meu, tu esti si vei rámâne doar a mea!




inima...Ne-am întâlnit întâmplátor, mi-ai zâmbit usor si totodatá timid si am înteles cá din acel moment vom fi nedespártiti... poate cá am stiut dinainte de a te cunoaste cá te voi iubi pentru totdeauna, nu stiu cum, nici când tu te-ai náscut în imaginatia mea ca un vis ce ar vrea sá deviná realitate... mi-ai oferit mai multe decât mi-as fi putut imagina, dar mai presus de toate, mi-ai oferit cele mai curate si pure sentimente... pentru toate astea nu cred cá as avea atâtea cuvinte sá-ti multumesc..., dar cred cá vorbele sunt inutile, sá las mai bine faptele sá-ti demonstreze dragostea ce ti-o port




inimaTu esti cântecul care má adorme noaptea, vocea ce-mi mângâie tristetea, vântul ce-mi rásfatá pielea, o ultimá silabá pe care vreau sá o rostesc înainte de a visa si... primul meu gând... Dacá viata mea ar fi o clipá petrecutá cu tine, nu mi-as dori alta, o clipá sá má privesti, sá má sáruti, sá má atingi... Vreau ca tu sá reprezinti visele mele, vreau ca tu sá fi motivul pentru care tráiesc, vreau ca tu sá fi... TOTUL!




inimaMihaela te iubesc enorm de mult.Nu asi vrea sa te pierd asa repede pentru ca te iubesc si tin la tine.tu nu stiu daca faci acelasi lucru pe care il fac eu.te sarut dulce si te iubesc mult.da msg pls pe nr meu

By Doru




inimaTE IUBESC ENORM DE MULT PUIUL MEU FRUMOS,VIATA MEA FARA TINE AR FI PUSTIE,INIMA MEA FARA TINE NU AR MAI BATE,ESTI TOTUL PENTRU MINE

By Onutza




inimaCand te ai nascut tu ploua .. Dar nu era ploaie.... Cerul plangea ca a pierdut Cel mai frumos ingeras.

By Eddy




inimaNu promit sa te fac sa razi dar pot sa plang cu tine,Daca intr-o zi iti vine sa fugi,cauta-ma nu promit sa ma opresc dar pot sa fug cu tine,Daca intr-o zi nu ai chef sa asculti pe nimeni cauta-ma promit sa tac oricat vrei tu,Daca intr-o zi ma cauti si nu raspund...vino repede dupa mine poate eu am nevoie de tine!!!!!

By Florin




inimaLa inceput cand te nasti,esti de abia o fiinta fragila si dragalasa care primeste dragoste si multa atentie.Apoi,incepi sa cresti, sa faci primii pasi,sa rostesti primele cuvinte.Brusc lumea ta incepe sa se contureze,sa prinda o culoare stralucitoare si singurul lucru care te face fericit este joaca?un final te izbesti din senin de o senzatie noua,ciudata dar care te face sa plutesti si sa tremuri :Dragostea ! Esti inca un copil si nu pricepi intelesul ei, iei totul ca pe o joaca.Prima ta iubire,pe care ai intalnit-o atunci cand nu puteai sa-i intelegi adevaratul sens, care ti se parea o mare tampenie s-a transformat in ceva foarte puternic.Acum,la varsta asta, realizezi deja ca iubesti,iubesti cu toata fiinta ta o persoana care nu te interesa cu nimic si totusi treptat tampenia si joaca s-au transformat in dragoste pura si nevinovata.Daaa iubesc !Iubesc aceea fiinta mai presus de orice.Zambetul acela cald,pe care mi l-ai daruit pentru prima data m-a facut sa vad dincolo de aparente si fara sa vreau, am inceput sa-l descopar asa cum este.M-a facut sa-l iubesc si de aceea uneori simt ca este numai vina lui, pentru ca m-a facut sa sper,sa visez,sa ies din cochilia mea..m-a facut sa vreau sa traiesc.M-am schimbat.m-am schimbat asa de mult dar nu asta regret.Regret ca nu i-am spus ca-l iubesc atunci cand aerul meu devenise el,regret amarnic ca l-am facut sa sufere dar atunci eram inca ....Acum stiu ca singurul adevar este acela ca il iubesc in continuare,desi sentimentul acela de bucurie a disparut de mult.Este ceva presarat de foarte multa suferinta.Ciudat cum joaca s-a transformat in dragoste adevarata desi cum poti sa spui ca iubesti cand nu ai curaj sa infrunti totul,sa-ti infrunti temerile si nesiguranta ?Poate ca eu nu iubesc..sau poate nu stiu cum sa iubesc.Dragostea nu inseamna doar cuvinte,regrete,lacrimii!ci FAPTE ! Iti cer iertare dragul meu pentru ca nu sunt in stare sa te iubesc asa cum meriti.Chiar daca tu nu crezi sa stii ca zi de zi esti in gandurile mele,in visele si cuvintele mele !
As vrea sa am curaj..asa vrea sa am curaj!

By Alina Catalin




inimaNU SPUNE ADIO

Nu spune ADIO cand sti ca lasi durere.Intinde doar o mana si i-ati la revedere.Nu-mi sterge obrazul lasa-ma sa plang.Nu-mi saruta buzele lasa-ma sati spun.Pentru ultima oara te iubesc.Nu-mi inchide ochii lasa-ma sa-ti privesc.Chipul sa-ti ating buzele sa-ti simt sarutu.Iar daca pleci lasa-mi aminteirea ta,Chiar daca-i una chiar daca-i singura.Privirea nu-ti intoarce mergi inainte.Fara sa ma privesti,fara sa-ti fie dor de mine.Fara sa te strig fara sa plang dupa tine.Ce dulce poate fi durerea iubirii cand te ascunzi de ea in calea fericirii.Nu spune adio ci dar ramai cu bine.Sper sa nu ma uiti caci eu tin la tine.A fost frumos a fost deosebit.Dat pana aici a fost si sa oprit.Timpul n-a tinut cu noi,n-a vrut s se opreasca.O clipa de iubirea sa ne mai daruiasca.Iti multumesc pentru iubirea ta .Si iarta.ma de ti-am gresit candva.Etimpul sa ne luam la revedere,chiar daca-s multe lacrimi si-n urma lipe grele.ADIO doar pentru cei ce mor dar nu si pntru noi.Iti spun adio si apoi...Fara sa simt ca mor odata cu placarea ta,fara sa simt durerea lasata-n fata mea.Ma intorc si plec fara sa mai privesc.Cum pleci si tu p un alt drum,incerc doar sa-ti zambesc...iar in loc de ADIO prefer sa-ti spu...RAMAS BUN

By @din@




inimaDraga iubire,
Da,te-am recunoscut:erai tu si inima mea a inceput sa bata fara oprire...erai tu si rana a inceput sa sangereze din nou... cata durere sa te vad si aceeasi durere cand nu imi esti aproape!...Esti atat de incapatanata iubire!De ce nu te cuibaresti in inima altcuiva?De ce nu stii sa cresti si sa iti intinzi aripile sa zbori,sa te implinesti? Ce faci tu in schimb?Prinzi radacini in inimile insetate,oferindu-le doar iluzia implinirii,ranesti,taci si dori...Tu ar trebui sa aduci fericirea,nu osandirea,sa aduci leacul nu suferinta... Plang...si din nou sunt lacrimi ascunse,la fel de incapatanate ca tine,iubire!Sunt lacrimi ce nu vor putea fi niciodata alinate,sunt soapte ce niciodata nu vor fi ascultate,sunt sentimente ce niciodata nu vor fi banuite si sunt rani carora doar tu ,iubire,le poti aduce vindecarea...

Anonim




inimaDraga iubire...
De ce mi-e teama sa-ti rostesc numele sauchiar sa il gandesc?De parca as striga lumii intregi cat te iubesc,IUBIRE,al carei nume mi-e scrijalit in suflet! Noaptea trecuta mi-ai patruns din nou in vis!imi spuneai k exista sansa implinirii pentru mine,pentru noi!Mi-ai zambit,m-ai atins si apoi m-ai privit in ochi si ti-am intalnit privirea!Of,Doamne,ce privire!Si atunci m-am trezit...cu numele tau pe buze,cu lacrima durerii in ochi si cu iubirea in suflet!... l-am implorat pe Dumnezeu sa imi aduca uitarea ce imi poate vindeca inima,dar parca nu vrea sa ma asculte! Iubirea ce o doream de atata timp mi-e acum cruce!Si nu imi sta in putere sa o transform in implinire!Ce pot face? Cu cine ma pot lupta

Anonim




inimaCand inchid ochii imi imaginez ca esti cu mine si ma tii strans in brate. iti simt caldura si dragostea, dar cand ii deschid imi dau seama ca sunt singur intr-o incapere in care razele soarelui nu patrund din cauza norilor innegriti de durerea scursa din sufletul meu pt ca tu nu esti aici.....

By Calin




inimaIubirea mea pentru tine este ca o flacare a nemuririi ce imi incalzeste sufletul pe timp de iarna si imi saruta buzele fierbinti pe timp de vara...Chipul tau de inger si ochii tai negri strapungatori imi sunt telul in viata...Tot ce-as mai vrea eu de la tine e un inel sa-l port cu mine toata viata!!!Te iubesc ingerasul meu iubyt!!!

By 4_angel_blue




inimaSergiu te iubesc!!! tu esti cel mai bun lucru kre mi sa intamplat in viata asta.orice sar intampla u t voi iubi

By Clady




inimainainte sa te cunosc pe tine imi pierdusem orice speranta de a fi fericita... insa, astazi, alaturi de tine, am invatat din nou sa iubesc,sa sper, sa am incredere in cineva. pentru asta iti multumesc, pentru ca am si eu pe cineva cui sa-i daruiesc toata dragostea mea, tot sufletul meu...cineva care are grija de mine. cata, te iubesc, si vreau sa te pastrez o viata... poop my puy

By Alexandra




inimaMi-a inghetzat sufletul j park corpul meu hoinarea fara un scop anume,knd vb tale ma loveau aja de tare inkt simtzeam un \"bici\" care imi lovea q cruzime corpul.Dc....dc?.....aceasta intrb ma chinuie seara d seara,iubirea ta era un chin,un chin care ma imbolnavea p zi ce trece mai mooolt.mai bn fara \"biciul\" care nu imi dadea voie sa traiesc.

By Nicole




inimaTE IUBESC MAMI MEU ENOR...PT PUIU MEU DE LA GALATI PE NUME MARIAN DE LA IUBITA LUI MIRELA..ESTI VIATA MEA SI FAC ORICE PT K DRAGOSTEA NOASTRA SA NU MOARA NICODATA

By NECULA MIRELA




inimaIntr-o zi am jucat carti,am impartit cartile si jocul a inceput.Am aranjat pe masa o carte dar tu ai aruncat o zi.Scot din carti \"AmInTiReA\",dar tu pui repede \"UiTaReA\" si am pierdut o carte.Pun jos o carte \"InTrEbArEa\", dar tu imi arunci \"TaCeReA\" si am mai pierdut o carte.Pun jos asul \"Te IuBeSc\", dar tu din privire imi arunci asul \"Te-Am IuBiT\".Trista,tacuta ma ridic pentru ca..\"Am PiErDuT\"...