Mesaj de despartire, adio, mesaj de dragoste trista

Mesaje de despartire
Mesaje de adio
Mesaje triste

mesaje despartire adioTe crezi atat de destept dar dragostea adevarata e o lectie pe care nu ai putut-o invata niciodata. Si dragostea e cea mai importanta lectie pentru a fi fericit! Nu te mai pot ajuta asa ca merg mai departe. Adio!

mesaje despartire adioLa ce foloseste frumusetea fara inteligenta, banii fara fericire, zambetul fara sentimente, viata fara tine?

mesaje despartire adioO inima care te iubeste nu merita sa o minti niciodata... mai bine ucide-o, caci pe buzele iubitului mincinos sta otrava care ucide cel mai chinuitor.

mesaje despartire adioDespartirea noastra a fost cruda si ma bucur ca esti la departare pentru ca nu poti sa-mi vezi ochii care plang fara incetare.

mesaje despartire adioNici o floare nu e prea frumoasa ca sa nu fie rupta pentru tine, dar oare o inima nu este prea speciala ca sa fie zdrobita pentru placerea ta?

mesaje despartire adioNu plange ca s-a terminat, ci zambeste ca s-a intamplat!

mesaje despartire adioPoate inima ta e un pom din care frunzele iubirii se pot ofilii si trebuie sa cada din cand in cand, dar inima mea nu e asa, inima mea... e o frunza

mesaje despartire adioIti zic adio printre lacrimi si te las in drum... am suferit prea mult ca sa te iert si acum.

mesaje despartire adioCred in iubire, in tine nu cred - acesta e mesajul meu de despartire.

mesaje despartire adioSi deziluziile isi au rostul lor in viata, te trezesc din vis...

mesaje despartire adioAi fost... si ai ramas doar o amintire... dar viata trece si voi lupta sa merg inainte... voi lupta precum trestia lupta impotiva vantului.

mesaje despartire adioOare pasarelele mai canta din dragoste sau striga de dor? Oare florile mai infloresc din pasiune sau din sete chinuitoare de lumina? Oare vantul alearga de fericire sau de nebunie? Oare ce-o sa se-ntample cu mine... fara tine?

mesaje despartire adioIn ochii mei plansi nimic nu are pret acum, vreau sa ne despartim si sa ne vedem de drum.

mesaje despartire adioPastreaza aceasta amintire a timpului care mai tarziu iti va oferi clipe de fericire, si nu uita ca in trecutul vietii tale m-ai cunoscut pe mine...

mesaje despartire adioPoate e grea despartirea, poate e greu sa fii singur, dar e mult mai usor decat sa fiu impreuna cu tine.

mesaje despartire adioMesajele de adio si de ramas-bun merg de minune cu o tarie sau cu un vin bun!