Mesaje sms de la multi ani

♪ Un zambet sa-ti cada pe ploape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape..un vis frumos ca al unei povesti.. asa sa fie viata pe care o traiesti. La multi ani!

♪ Azi, e o zi deosebita pentru tine, pasesti pe o noua treapta a vietii. Eu iti doresc sa mergi vrednic(a) pe drumul vietii, sa ai parte de noroc, sanatate si dragoste.

♪ La multi ani, cand ai mai pus un trandafiras in buchetul vietii tale, eu iti doresc luna de pe cer sa-ti stea o clipa la picioare si sa luminezi tu in locul ei.

♪ La Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!

SMS de La Multi Ani

♪ Iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani!

♪ Te bucuri de viata ca un adevarat golan si in pofida previziunilor medicale..uite ca ai mai trait un an…

♪ La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poat-un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

♪ Fie ca cele mai frumoase binecuvantari ale lui Dumnezeu sa se rasfranga asupra ta si a zilei tale de nastere!

♪ Sa ai parte de toata caldura omenirii, un car de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La Multi Ani!

Mesaje de La Multi Ani

♪ Un parintesc si cordial "La Multi Ani", cu toate cele dorite, sanatate si binemeritata fericire!

♪ Prin licaririi de stele si fosnet de castani, eu iti urez din suflet un sincer La Multi Ani!

♪ Sa traiesti 1000 de ani si inca o viata, la multi ani, sa petrecem, sa bem pana dimineata~

♪ La Multi Ani si sanatate multa, pentru fiecare lumanare de pe tort sa ai cate o surpriza placuta

♪ Iti urez un an plin de S: Sanatate, Sinceritate, Serenitate, Semplicitate… dupa cum vezi nu am scris sex… eu fac urari nu miracole… La Multi Ani!

Mesaje SMS de La Multi Ani

♪ Lumea toată-i trecătoare, oamenii se trec şi mor, tu esti nemuritoare, La Multi Ani si mult umor.

♪ Inimioare, fluturashi, zambete de ingerashi, trandafiri catifelatzi, bafta-n viatza, bucurii..numai asta-ti pot dori..s-ai noroc si fericire, sa ai parte de iubire..sa faci tot ce iti doresti sa iubesti si sa traiesti..sa fii bucuros in viata, sa ai zambete pe fata, si in incheiere-ti spun La Multzi Ani si un gand bun!!!

♪ Iti trimit in dar/ Sa ai de la mine/ Un gand curat/ Si multa fericire / La multi ani !

♪ Treptele pe care vei urca sa-ti fie presarate cu flori, din nectarul carora sa-ti culegi fericirea, La multi ani!

♪ Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: LA MULTI ANI!

Mesaje de La Multi Ani

♪ Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet

♪ Priveste aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea ta de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine! La Multi ANI!

♪ Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: LA MULTI ANI!

♪ Cand inca o petala din anii tai frumosi s-a scuturat alene, vibrand armonios, priveste cu mandrie, gandind neincetat, la restul de petale ce nu s-au scuturat

SMS de La Multi Ani

♪ La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu caru, LA MULTI ANI si sus paharul

♪ Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj de La Multi Ani de la cel ce te iubeste

♪ La Multi Ani, sa ai o sanatate beton, sa ai o zi buna si sa n-ai noroc de ghinion

♪ Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anu’ nu o sa mai am ce sa-ti doresc.

Urari de La Multi Ani

♪ Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

♪ Unora le place ziua de duminica, altora cea de luni, dar mie imi place ziua ta. La multi ani!

♪ Fie ca cele mai frumoase binecuvantari ale lui Dumnezeu sa se rasfranga asupra ta si a zilei tale de nastere!

♪ Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata…La Multi Ani!

♪ Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nastere. La Multi Ani!