Poezii, Declaratii de dragoste, Povesti de dragoste, Povesti, Dragoste, declaratii, iubire, sentimente, sarut, sarutari, citate de dragoste, love sms,

Dragostea este ca un edifiuciu, iar piatra care sta la temelia acestuia este iubirea, si fiecare zi care trece este inca o caramida pusa la temelia lui. Dar dintr-o singura greseala poate dintr-o vorba spusa in vant, edificiul ce cu greu l-ai cladit, se poate darama, si atunci iti va lua poate mult timp ca sa reconstruiesti ceea ce ai daramat.

By Alina




inimaDoi ochi verzi,o privire seducatoare,un sarut dar nimik mai mult.La ce folos daca nu esti a mea.

By MiCuZzA_AnDrEeA




inimatotul a fost in zadar...ai ramas acelasi baiat interesat de ce spun ceilalti...acelasi baiat orgolios.....numai eu m-am schimbat si asta din cauza ta...si a singuratatii care pune usor stapanire pe toata fiinta mea. si dintr-o data nu mai sunt eu...cea care am fost...cea pe care o stiai tu...pe care o stiau toti....ma inchid in mine si totul ramane un mister pe care nici eu nu il pot elucida si ma simt neputincioasa...niciodata nu m-am simtit asa. poate pentru ca tot .timpul ai fost langa mine si m-ai ajutat sa trec peste orice. dar nu mai esti...noaptea si somnul ma surprind gandindu-ma la tine...la tot ce a fost si numai e... luna imi zambeste si imi trimite o raza prin geam incercand sa imi atraga atentia de la ganduri negre...norii se aduna si ma indeamna sa ghicesc ce forme au luatincercand sa gaseasca o urma de zambet pe fata mea....in zadar...tu nu mai esti...dar viata mea continua...cu ochii in lacrimi dar mereu cu capul sus asa cum m-ai invatat.

By Ju




inimaInima mea bate,si fiecare bataie pe care o simt e pt tine.Sufletul plange,e trist ca nu esti langa mine.Corpul,simte lipsa prezentei tale aproape de mine.Mintea e goala,ratacindu-se mereu in mine,departe de tine.O lacrima cade,obrazul imi arde,e PENRTU TINE.

By MiCuZzA_AnDrEeA





inimastau singura in intuneric si ma gandesc. cat de gol si rece e patul fara tine...cat de goala si rece a devenit viata mea in ziua cand ai iesit pe usa spunand ca iti trebuie un timp singur. simt cum ma macina mii de ganduri si intrebari. oare au raspuns? in fiecare noapte sper sa ma suni si sa imi spui ca ma iubesti cum imi sopteai in fiecare nopate la ureche sau sa suni la usa si cand eu deschid sa ma iei in brate si sa imi spui ca nu ma mai parasesti niciodata... un tunet ma trezeste din visare si imi dauseama cat de singura si mica sunt intr-o lume atat de mare. numar picaturile de apa de pe fereastra si realizez ca raspunsul la toate intrebarile si sperantele mele este acelasi...nu te mai intorci

By Ju




inimaMacar in vis ia-mi mana in mana ta ,sa-ti simt stransoarea fierbinte,sa0ti ghicesc tremurul lacrimilor,ca o umbra de inima ce ma cheama in soapta.Strange-ma ,strange-ma,visul ca o limpede apa ne-asteapta.

By MiCuZzA_AnDrEeA




inimaAm sa-ti spun un cuvant care doare : IUBIRE, pentru el exista remediu prin : dragoste, incredere, devotament, sinceritate, suflet, iar pentru mine acest remediu esti tu . . .

By Alina




inimaMi-as dori sa fiu o picatura de sange,sa curg prin venele tale,sa ajung la inima ta si sa raman acolo pt eternitate.

By MiCuZzA_AnDrEeA




inimaAs vrea sa iti daruiesc un sarut sa fie etern, sa iti scriu o poveste, unde sa fii tu printul fermecat iar eu printesa din castel, sa ma iubesti, sa te iubesc si niciodata sa nu ma uiti.

By Alina




inima Nu te speria sunt la spital pentru ca mi-a gasit ceva in inima, dar fii fara griji pentru ca operatia nu le-a reusit... Nu te-au putut scoate din inima mea caci acolo esti tu, si acolo vei ramane !!!

By Alina




inimaCe esti tu fara mine, cand nu ma ai desi-s a ta? Te rog sa ierti durerea mea, iubirea mea... iubeste-ma, sunt doar a ta! Eu nu te uit dar tu pari ca da... si totusi... te implor nu ma uita !

By Alina




inimaTe vad printre stele, ochii tai sclipesc ca ele, tu esti soarele si luna, bucuria vietii mele ,de-as avea putere sa privesc in ochii tai si sa-ti spun ca TE IUBESC, crede-ma ca nu glumesc.

By Alina




inimaDe ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase lucruri nu se poate vedea cu ochiul. Cand inchid ochii te vad pe tine!

By Alina




inimaTraiesc pt tine pt ca ma faci sa imi bata inima repede atunci cand te vad, traiesc pt tine si nu imi pasa de ceilalti... Te iubesc pt ca esti tu, mereu langa mine sau in gandul meu...

By Alina







inimaA mai trecut o ora si inca te astept. Mi-e prea dor de tine. Nu pot sa inchid ochii de frica sa nu te visez. Pt ca daca te visez, e grav... nu o sa mai vreau sa ma mai trezesc.




inimaOriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pt ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide...




inimaTe iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeau usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant. Te iubesc, te voi iubi, si chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus scrisa-ntr-o stea.




inimaCand vine noaptea, uita-te pe cer. Daca vezi o stea cazatoare pune-ti o dorinta. Ai incredere, se va indeplini pt ca eu mi-am pus si te-am intalnit pe tine.




inimaUndeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa. Asa ca atunci cand esti singura, adu-ti aminte ca cineva, undeva, se gandeste la tine!




inimaAr fi pustie lumea fara tine si lipsa ta ar fi un vesnic chin si nu-mi doresc decat sa fii cu mine , mereu in brate sa te tin. De aceea nu ma-ncumet sa-ti dau pace , legati pe viata vreau sa fim mereu, caci fara tine spune-mi ce s-ar face in ceas de seara, singur, trupul meu.




inimaIarta-mi ochii pentru ca te admira. Mi-ai furat inima cand te-am vazut. Fa-ma ciudat sau nebun dar de cate ori inima-mi bate numele tau eu il rostesc!




inimaTraieste astfel incat sa nu faci pe nimeni sa sufere, iar daca nu poti dobandi FERICIREA decat intristand inima cuiva atunci mai bine renunta la fericire.




inimaMi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi, sa iu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pentru o clpia si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste DRAGOSTE ! TE IUBESC!




inima Daca ai fi o lacrima in ochi mei nu asi plange nici o data. Si chiar daca asi face-o asi lasa lacrimile sa coboare adanc in inima mea ca sa vezi cat de mult TE IUBESC




inimaSa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul... rasul, sa iubesti inseamna sa tremuri de neliniste si sa tresari de bucurie, sa iubesti inseamna sa te oferi din toata fiinta ta celui care-ti tine loc de soare.




inimaIndiferent ce anotimp e afara, inima mea intotdeauna se topeste dupa ochisorii tai neprihaniti, dupa inimioara ta. Indiferent unde ne-am afla, voi fi cu gindul la tine. Dragostea mea va dura atit timp, cit exista Luceafarul pe cer. Te iubesc, ingerasul meu.




inima...Imi este greu fara tine, dar tu mai avertizat... deci nu am scuze ca m-am trezit din visul frumos in care TU si EU am fost..., dar si asa tu ai ramas, esti si vei fi..., visul frumos ce seara de seara mi-l voi aminti.. "MiSs_YoU"




inimaUn zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!




inimaEsti cea mai dulce fata pe care am intalnit-o pana acum, eu te iubesc din tot sufletul meu si vreau sa iti spun ca niciodata n-am intalnit o fata ca tine. Te iubesc si te voi iubi incontinoare..




inimaCuvintele nu imi ajung, asa ca inchide-ti ochii, apropie-te de ecranul telefonului... saruta-l, eu sunt de partea cealalta si te sarut... atat de mult te iubesc.




inimaMaine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta,crezand ca eu inca te astept.. .vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea , insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai cautat ceva ce a murit demult... vei plange atunci cum am plans si eu , dar va fi prea tarziu...




inimaVoi inceta sa te iubesc abia atunci cand un pictor surd va reusi sa picteze sunetul produs de o petala de trandafir in caderea ei in oceanul de cristal sau ...poate nici atunci !




inimaDragostea e un munte pe care il urci rizind si il cobori plingind. E o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii ....cind taina e descoperita dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina .




inimaE noapte, mie frig si sunt atit de singura; iar gindul meu e cu tine mereu... as vrea sa te simt aproape, sa ma tii in brate si sa-ti spun cat de mult te iubesc




inimaDaca as mai avea dreptul la o singura gura de aer mi-as tine respiratia pana ajung la tine sa iti spun ca te iubesc... chiar cu riscul de a muri...




inimaPuisor eu ma rog numai la un lucru, sa pot sterge o singura zi, un moment in care va trebui sa ma uit in ochi tai pentru ultima data si sa-ti spun adio… ca pe o lacrima...




inimaEu mor gandindu-ma la tine, dar tu ma uiti si mi-amintesti in vise mai senine. Nu te mai uit, in veci eu te iubesc, ei nu ma cred, ei nu-nteleg, si stau... si tac... si ma intorc in mine gandindu-ma la tine !