Mesaje de noapte buna, Mesaje dragoste, mesaje triste, mesaje pentru iubit, mesaje de despartire, mesaje de adio, mesaje te iubesc, love sms, funny

Nici o floare nu infloreste pana nu este udata, nici o fata nu iubeste pana nu e sarutata.

inimaO scoica de aur e inima mea; perla iubiri se afla in ea, daca scoica se sparge de stancile reci perla iubirii ramane pe veci.

inimaAs vrea ca sa ma scald in ale tale buze,sa mor,sa-nviu si sa ma nasc,dar nu fac altceva decat sa mor.Murind,cazand in hibernare,visand la un AMOR.

inimaA te indragosti este atunci cand ea adoarme in bratele tale si se trezeste in visele tale!

inimaA iubi o ora e ceva animalic,o zi e ceva omenesc,o viata intreaga e ceva ingeresc ,dar a iubi toata viata o singura fiinta e divin!

inimaDragostea e lucrul acela intangibil care ne face multumiti cu ceea ce avem si nemultumiti de ceea ce suntem.

inimaInima unui indragostit e ca o usa,se deschide atunci cand nu te astepti' si nu intotdeauna la usa este cine trebuie..

inimaA iubi inseamna a daarui mereu,pana ce simti ca te stingi.Si totusi,daruind iubire ,nu te mistui,ci...traiesti!

inimaDragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta...

inimaDragostea este tot ce avem,este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt.

inimaIubirea conduce regii,campul,pamantul,oamenii de pe el si sfintii de deasupra. ..Pt ca dragostea este Rai,iar Raiul este dragoste!

inimaTraieste astfel incat sa nu faci pe nimeni sa sufere, iar daca nu poti dobandi FERICIREA decat intristand inima cuiva atunci mai bine renunta la fericire.

inimaO prietenie incape cu un zambet,traieste printr-o lacrima si se termina cu un sarut...

inimaSinguratatea este aceeasi chiar daca acest cuvant se pronunta diferit in fiecare limba !Dorinta de a fi iubit ramane motorul vietii!

inimaNu-i niciodata prea tarziu O poarta sa deschizi iubirii ,Si langa cine-ti este drag Sa mergi pe drumul fericirii...

inimaFericire...e un cuvant sublim...iubirea inseamna o avere,o dragoste,dar totodata si durere .Iubirea poate fi frumoasa dar si furtunoasa.

inimaSi daca doua inimi singuratice si-au dat pentru prima oara 'mana' pt a forma ceva atat de frumos,numit DRAGOSTE,atunci Cupidon si-a indeplinit menirea!

inimaDaca vreodata iubirea te va lua pe aripa ei...nu o alunga!caci vei regreta...!

inimaZambetul este sau nu,asa cum sentimentele sunt sau nu. Dar nimeni nu e prea sarac sa poata oferi un zambet,asa cum nimeni nu e prea bogat sa se poata lipsi de el.

inimaDefinitia iertarii: Parfumul unei flori lasat pe pantoful care a calcat-o .Speranta e un lucru bun,poate cel mai bun.Si lucrurile bune nu mor niciodata.

inimaE greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie,e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie...

inimaImi dai voie sa-ti astern diseara orasul la picioare?

inimaTindem sa cautam mereu si mereu ceva..acel ceva, ce ne poate convinge ca merita efortul cautarii..Si daca totusi acel ceva...nu exista..fii sigur ca va putea fi inventat si asta..numai spre a-ti rasplati cutezanta!

inimaTu nu ma cunosti , dar eu te stiu pentru ca te visez mereu ! Tu nu ma iubesti , dar eu te ador pentru ca m-ai facut sa visez ! Te vreau !

inimaCaut un barbat a carui muza pot fi eu,pentru care pot deveni un intreg univers.

inimaAcum cand te iubesc,te rog nu spune NU, doar ptr tine mai traiesc.Te rog iubeste-ma si tu!

inimaDaca totdeauna minutul tau de iubire a avut doar 59 de secunde primeste din partea mea secunda care lipseste

inimaTot ce vreau este ca la judecata de apoi sa pot spune : da. Dar am avut iubirea!. Asadar mai lasa-ti-ma sa traiesc

inimaDe-ar fi sa scriu in versuri,ce pentru tine simt,luceafarul lui Eminescu ar fi prea scurt!

inimaDorinta mea este sa-ti spun cat de mult te iubesc!;sa te vad in fiecare zi sa-ti stiu bucuriile si sa-ti alin necazurile

inimaTe voi iubi la nesfarsit!Nu-ti voi jura dar...ITI PROMIT!

inimaAsha cum doua buze se unesc pt.a forma sarutu', asha doua inimi se unesc pt.a forma..IUBYREA!

inimaArata-mi ochii pentru ca te admira, Mi-ai furat inima te-am vazut eu, Fa-ma ciudat sau nebun dar de cate ori inima-mi bate numele tau eu il rostesc!

inimaDaca as planta o floare de fiecare data cand ma gandesc la tine ,as merge acum printr-o gradina plina cu flori fara sa-i mai gasesc capatul.

inimaOdata mi s-a intamplat ceva minunat .A fost un vis devenit realitate,a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine.

inimaDragostea este ca atunci cand stai pe cimentul moale :chiar daca pleci,urmele-ti raman acolo .

inimaDragostea e la fel ca o boala pe care daca nu o tratezi se agraveaza. ..si ca orice floare pe care daca nu o uzi se ofileste.

inimaCine are capacitatea de a se indragosti, poate avea mereu incredere in iubire si in valoarea omului de care s-a indragostit!

inimaDragostea nu este numai flori, zambete, iubire, ci inseamna si lacrimi, dorinta , pasiune si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea.

inimaSa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii, caci ea, daca te considera vrednic, iti va indrepta ea cursul

inimaIn rai fara tine e moarte e gheata, Si in iad linga tine e bine e viata!

inimaAi fost si ai ramas doar o amintire dar viata trece si voi lulpta sa merg inainte. ..voi lupta precum trestia lupta inpotiva vantului .

inimaVisez doar la tine... visez ca vei fi mereu langa mine. Oare visul meu se va implini?

inimaDe-ar fi sa scriu in versuri ce pt tine simt, Luceafarul ar fi o nimica toata

inimaDragostea este un dar,nu o obligatie,ascultati inima si ai incredere intotdeauna in persoana pe care o iubesti...

inimaGuess who misses you 1,000,000 times? Hmmm, who could it be? ME? No! No! No! Definitely not me! Because i miss you more than that!

inimaThe worst way to miss someone is to be sitting right beside them knowing you can't have them

inimaTaLk 2 me wHen i'm boReD, kiSS me wHen i'm saD, hug me wHen i cRy, caRe 4 me wHen i diE, loVe me When i'm sTill Alive..

inima6! Vine maica-mea! Du-te la un film, fa ceva!