Arta seductiei. Regula celor 3 secunde

Cea mai importanta regula din toate cate vei invata, este ca n-ai voie sa EZITI mai mult de 3 secunde. Chiar daca in acel moment nu iti vine nimic in minte pentru a initia o discutie cu o fata, indiferent ce-ai face, nu incalca regula celor 3 secunde! Actioneaza in limita acestor 3 secunde, chiar daca n-ai idee cum vei continua; fii convins ca iti va remarca spontaneitatea, si din acel moment, te va privi intr-un mod favorabil. Daca insa, eziti, astepti, si intr-un final te hotaresti sa te apropii de ea, pleci de pe o pozitie dezavantajoasa tie.

Daca tu tocmai ajuns in preajma ei, actionezi in limita celor 3 secunde, ea SIGUR iti va sesiza spontaneitatea, pentru ca va remarca cat de rapid ai actionat imediat dupa apropierea de ea; fii convins ca ea a notat momentul in care ai aparut in zona ei, chiar daca nu era atenta la asta, chiar daca era ocupata cu altceva, pentru ca tu ai reprezentat prin apropierea ta, o schimbare (o miscare) in imediata ei vecinatate, statica. In varianta in care tu erai acolo si ea a aparut, este acelasi lucru - va remarca spontaneitatea ta daca actionezi in limita celor 3 secunde. Sa presupunem insa ca ea nu te observa cand apari, sau tu pur si simplu apari de nicaieri sau ea apare de nicaieri, daca actionezi in limita celor 3 secunde, rezultatul este acelasi; in caz contrar, cand in sfarsit te va observa, in ea se va putea declansa alarma: oare de cat timp erai acolo fara sa spui nimic?; nu cumva o urmaresti? - "piei satana!".

Dar respectarea regulii celor 3 secunde, iti este favorabila tie, pentru moralul tau: daca in limita celor 3 secunde i te adresezi, nu vei avea timp sa observi unele aspecte sau sa prinzi franturi de discutii care te-ar putea inhiba, care te-ar putea face sa renunti a te adresa ei, e posibil sa o surprinzi privindu-te si sa crezi ca te-a si cantarit si te-a catalogat intr-un mod defavorabil tie, facandu-te sa-ti pierzi curajul.

Prima impresie este foarte importanta si aceasta impresie pe care tu o vei lasa este ca esti un tip spontan si cu incredere in el, o persoana puternica, care impresioneaza intr-un mod placut. Acest fapt iti va crea o platforma sanatoasa, stabila, de pe care sa te lansezi intr-o conversatie cu ea.

Regula celor 3 secunde nu este aplicabila 100%, pentru ca este posibil ca odata aparut, s-o observi dar sa fii retinut de o persoana sau de o actiune, pentru a te putea apropia de ea. Regula celor 3 secunde se aplica din momentul in care ai observat-o, si ai posibilitatea de a te apropia de ea. Dar daca aceste conditii sunt indeplinite, atunci chiar ca nu mai este timp de gandire: "ma vazut, nu m-a vazut, o fi bine sa ma apropii acum de ea,....?" timpul trece, asa ca da-i bice!

Concluzie:
- Cea mai defavorabila parte a neaplicarii regulii celor 3 secunde, este ca fata sa te vada in timp ce tu eziti sa te apropii de ea.

- Poti folosi cele 3 secunde , observand in timp ce te apropii de ea, un element de imbracaminte mai deosebit, eventual o carte pe care o tine in mana, sau sa surprinzi cateva vorbe dintr-o discutie de-a ei, si astfel vei avea un subiect cu care sa poti ataca.