Mesaje SMS de Anul Nou

Urari de Anul Nou, de Revelion

Fie-va verde dolarul si de whisky plin paharul, toate sa va reuseasca, sa va doara drept in basca. Un An Nou fericit!

Fie ca anul care incepe sa ti se astearna in cale, poteca neteda , vegheata de stelute norocoase si ingeri balai! Un An Nou fericit!

Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2009 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!

Fie ca noul an sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. LA MULTI ANI!

Tata bun, mama iubita, Azi e ziua potrivita, Sa va spun ce va doresc, Sa v-arat cat va iubesc. Va doresc intai de toate, Un an nou cu sanatate, Voie buna, trai usor, Bucurie si mult spor.

Sa primim odata cu colindatorii si lumina, caldura, linistea, dragostea si impacarea celui nou, veselia si viata. Ca iarba sub zapada, ca fulgul in zbor sa primim speranta unui an nou.

Aho!Aho! De Anul Nou/Va urez si va colind/An de sanatate/Si Noroc in toate/Si de implinire/Dumnezeu sa va-ntareasca/Sa va dea liniste sufleteasca/Sa ninga cu stelute argintii/Sa ne amintim ca-i sarbatoare/Sa devenim din nou copii/Sa fie lumina-n casa/Si belsug pe masa./La Multi Ani!

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde..Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite..LA MULTI ANI!

Bucuria vine din lucruri marunte..Linistea vine din suflet...Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre...An nou fericit!

Acum, cand roata timpului a mai tesut inca un an, va dorim sa va bucurati alaturi de cei dragi, de minunea vietii asteptand clipele viitorului! Un An Nou fericit!