Mesaje de incurajare, urari

Mesaje de incurajare

Nu totul e pierdut cand te prabusesti. Viata are jocul ei, insa tu ai regulile tale.

Daca ai ce pune pe masa, cu ce sa te imbraci si un acoperis deasupra capului, esti mai bogat cu 75% din lumea asta.
Daca te-ai trezit in dimineata asta sanatos, esti mai binecuvantat decat milioane de oameni care nu vor supravietui saptamana asta.
Daca parintii tai sunt inca in viata, esti printre din ce mai fericiti.
Daca nu ai trait pericolul unei lupte, singuratetea unei inchisori, agonia torturii sau chinurile foamei - esti inaintea altor 500 de milioane de oameni de pe lumea asta;
Daca ai mancare in frigider, haine cu care sa te imbraci, un loc unde sa dormi si o casa in care sa stai - esti mai bogat decat 75% din populatia lumii;
Daca ai bani in banca, in portofel si cateva monede intr-o pusculita - esti printre cele 8 procente ale persoanelor care traiesc bine;
Daca iti poti pastra zambetul pe fata si poti fi intr-adevar recunoscator, esti binecuvantat pentru ca majoritatea pot, dar nu o fac.

Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi.

Aminteste-ti atunci ca esti puternic, ca sunt lucruri pe care nimeni nu le poate face mai bine decat tine. Priveste viata cu ochi de invingator !

Traieste ca si cand Paradisul ar fi pe Pamant...

Cat de putin ii trebuie unui om sa fie fericit, dar cat de mult ii trebuie sa inteleaga acest lucru!

Tu esti ceea ce esti si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru tine!

Nu exista pentru om decat 3 evenimente: Nasterea, Vietuirea si Moartea... Nu simte cand se naste, sufera ca trebuie sa moara si UITA sa traiasca!

Undeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa. Asa ca atunci cand esti singura, adu-ti aminte ca cineva undeva, se gandeste la tine!

Tot ce nu ne omoara, ne face mai puternici, ne intareste.
Viata e frumoasa atunci cand stii sa ti-o faci frumoasa!