Mesaj de prietenie, pentru prieteni adevarati

Mesaje pentru prieteni

mesaje prietenie amicitieAdevarata prietenie este asemenea unui trandafir: nu-i realizezi frumuseatea pana ce nu se ofileste.

mesaje prietenie amicitieCui dai dai pe datorie, nu-l mai vezi in pravalie, pierzi prieteni, pierzi si bani, ba iti capeti si dusmani.

mesaje prietenie amicitieEu nu cred să fiu cea mai importantă persoană din viaţa ta, dar sunt sigur/a ca ti-am transmis importanţa ce tu o ai in viata mea. Soarta a vrut ca sufletele noastre sa se întâlneasca şi a crea prietenia ce a facut viata mea plină de un sens.

mesaje prietenie amicitieCand esti amarat si nu mai ai chef de viata, o gasca de prieteni iti poate aduce zambetul pe fata.

mesaje prietenie amicitieDaca as avea un pix de aur ti-as scrie ca esti o comoara, daca as avea un pix de argint, ca esti un talent, dar am numai un pix de plastic si iti spun ca esti un prieten fantastic.

mesaje prietenie amicitieO vorba veche pe care nu o credeai spune ca prietenul omului este punga cu bani si sacul cu malai.

mesaje prietenie amicitiePrietenia valoreaza mai multe decat toate maretiile lumii, o prietenie se consolideaza in timp si presupune respect, timp, dragoste si simtul umorului. Prefer sa am putini prieteni, dar macar sa fie adevarati, pentru toata viata!

mesaje prietenie amicitieCand treci prin momente grele ai nevoie de frati, in vremea necazului se cunosc prietenii adevarati.

mesaje prietenie amicitieDe mic crezi ca o persoana pe care o cunosti e un prieten… si crezi ca ai multi prieteni… dar vei vedea in momentul cand ai nevoie cine sunt adevarati prieteni

mesaje prietenie amicitiePrietenia nostra se va sfarsi numai cand 1+1 va face 3.

mesaje prietenie amicitieE un proverb care dateaza de-o vesnicie, calul bun se cunoaste din mers, iar omul bun in prietenie.

mesaje prietenie amicitieAs vrea sa clarific lucrurile un pic, poti sa ai toti banii din lume, daca nu ai prieteni... nu ai nimic.

mesaje prietenie amicitieCand D-zeu a creat ingerii i-a lasat sa se joace. Unul era mai dragut decat toti ceilalti... De gelozie ceilalti l-au impins si a cazut pe Pamant. Te-ai lovit?